Професионална лупа за мотор с 2 светлини и 3 режима

36,00 лв. 28,00 лв.
 • Кат. номер: 250120
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Универсален LED диоден фар с лупа и дневни светлини за мотоциклети, скутери, мотопеди, АТВ, лодки, коли, камиони;
 • Щади акумулатора с по-ниската си консумация на ток, намаляване на разходите за поддръжка;
 • Срокът на експлоатация е над 30000 часа, без поддръжка, защитава на околната среда, алуминиева сплав, водоустойчив;
 • Голям радиатор за по-добро охлаждане; 3 режима на работа - силно, слабо, блиц (мигащ) режим;
 • Дневните светлини светят в комбинация и с лупата, като тя свети в бяло

Цената е за 1 бр.

Характеристики и предимства

Фарът, представен в този сегмент на продуктовия ни каталог има за цел да ви помогне да оптимизирате разхода на електрическа енергия на своето превозно средство. Светодиодните (LED) източници на светлина са масово предпочитани заради свойството им при по-ниска консумация на електричество да отдават същото или по-голямо количество светлинна мощност от обикновените крушки.

Заменяйки стандартния с универсален фар за мотор тип светодиод, ще можете да удължите живота на акумулатора и намалите значително разходите за поддръжка. Имайте предвид, че фарът е със заложен работен живот от над 30 000 часа, през което време той не се нуждае от обслужване и допълнителни консумативи.

Елементът заменя напълно фабрично заложените халогени за мотор, предлагайки 125W мощност на светене. Капацитетът на светлинния поток е 3000 lm, а цветната температура 6000 - 7000 K. Базиран на Cree Chip технология, фарът е с разстояние на светене до 200м. Цветната температура е един от ключовите фактори при избора на светодиодно осветление, в това число на авто светлини. Тя се измерва в градуси по Келвин (K), с които се определя дали светлината е студена, топла и неутрална.

В случая параметрите от 6000 – 7000 К показват, че светодиодният фар за мотор свети с дневна/студена светлина, която е валидна за всички LED светлоизточници с температура над 5300K. Светлината от фара е ярка, синкава и свежа, даваща добра видимост на пътното платно, без да заслепява водачите на движещите се насреща МПС.

Дневните светлини могат да се използват в комбинация с лупата, която пък свети в бяло. Корпусът, както и електронните елементи са проектирани за максимална здравина и устойчивост на вибрации. При правилен монтаж и липса на пътни инциденти, фарът ще ви служи дълго и безпроблемно.

LED осветителите могат да се разделят на две категории – интериорни и екстериорни. Универсалният фар, който ви предлагаме е предназначен за работа във влажна и прашна среда. Корпусът му е влаго и прахозащитен със степен на защита IP65, което го прави устойчив на директно намокряне, запрашаване, удар и вибрации.

Корпусът на фара е изработен от висококачествена алуминиева сплав за максимална устойчивост на нагряване. Оборудван е с голям радиатор и вентилатор за охлаждане, благодарение на които става използваем в широк температурен диапазон - от -40 до +85. Предлага се заедно с метални монтажни скоби, като се следва стандартен метод на монтиране.

Налични са 3 работни режима на светене - силно, слабо, блиц (мигащ) режим. Светодиодите имат предимството да предлагат мощно светоодаване при малка консумация на електрическо захранване. 

Този продукт е универсално решение за за мото, авто, ATV, офроуд моторни превозни средства, скутери, велосипеди, мотоциклети и дори камиони. Посочената на страницата цена е за 1бр. универсален LED осветител. Предлага се в комплект с монтажна планка и захранващ кабел.

Цвят на корпуса: черен

Телефон за поръчка
Доставка
Как да поръчам
Връщане на продукта
Телефон за поръчка

Получете професионален отговор на посочените по-долу телефони:

- 0879663383

- 0878300372 

Доставка

Време на доставка: От 24 до 48 часа

Тип на доставка: Доставка с куриер Еконт

Начин на плащане: Наложен платеж

Допълнителни услуги: Преглед и тест

Как да поръчам

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

 

След като сте разгледали стоките и сте си харесали добавили в количката си и искате да го поръчате е необходимо натиснете бутона "КУПИ". При натискането му ще се озовете в пазарската си количка, като по този начин продукта ще се добави в нея. В пазарската количка можете да промените бройката на стоките или да ги премахнете. За да продължите с поръчката е необходимо да натиснете бутона " ПОРЪЧАЙ ", като по този начин ще Ви се отвори графата за финализиране на поръчката. В тази графа трябва да посочите вашите данни и да натиснете бутона "ПРОДЪЛЖАВАНЕ". След което ще ви отвори цялата поръчка с данните ви и продукта, бройки и цена на доставка.След удобрение от ваша страша за финализиране натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ" ...                             

Вашата поръчка е изпратена!КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ Е ПОЛУЧЕНА ПОРЪЧКАТА МИ И КОГА ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНА ДОСТАВКАТА?

 

Когато оформите поръчката и я потвърдите с натискане на бутон " ФИНАЛИЗИРАЙ ПОРЪЧКАТА ", на e-mail адреса, който сте посочили при Вашата регистрация ще бъде изпратено писмо, което включва нейното съдържание. Това писмо е потвърждение, че сте изпратили успешно поръчката си. След получаване на поръчката Ви при неубходимост, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за уточняване на деня на доставката и други подробности. Моля, имайте предвид, че изпълнението на дадена поръчка може да отнеме от 1 до 3 работни дни според зоните на покритие на куриерската фирма, както и в зависимост от някои други фактори.


КАК ЩЕ ПЛАТЯ?

 

Продуктите се заплащат при доставянето им на посочения адрес. Заплаща се на куриера.

Могат и да бъдат заплатени през Paypal или Банков превод, Кредитна карта и Easypay

Връщане на продукта

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

 - Срок на връщане на стока - 14 дни - 10 работни

- Моля, вземете в предвид счупени или физически увредени продукти се остановяват на място в офис на еконт, като при констатиран проблем по време на доставяне на пратката ЕКОНТ си поема разходите по щетите.

- Клиента има право на преглед и тест преди закупуване на стоката, в този момент се констатират проблеми,затова моля преглеждайте продуктите преди да ги заплатите и вземете. След преглеждане тестване и приемане на пратката фирма Ауто Бест-94 ЕООД и фирма ЕКОНТ не носят отговорност за по нататъшни проблеми!

Клиентът има право на рекламация при:

 • констатирани липси или неточности;
 • дефекти на стоката;
 • несъответствие с обявената търговска марка.
 • разминаване на модели при поръчка/сте получили друг модел;
 • ваше решение - по правилник имате право на рекламация на стоки в срок от 14 дни.

Рекламацията се предявява до десет работни дни след закупуването на стоката.

- Стоката може да бъде върната ако не е ползвана, разпечатана и с нарушен търговски вид!

- Фирмата не отговаря за монтажи. И не поема разходи по монтаж на наши стоки.

 
УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 

- Моля при неточности и недоволство от ваша страна да напишете имейл на оставения доло в сайта или - plamenw94@gmail.com 

- Оточнете причина за завеждане на рекламация

- Представете касов бон или документ доказващ датата на закупуване на продукта

- Представете ни снимки на това което според вас не съответства при вашата покупка.

 

- МОЛЯ НЕ ВРЪЩАЙТЕ СТОКИ КЪМ ФИРМАТА БЕЗ ДА ИМАТЕ ТАКАВА УГОВОРКА ИЛИ АКО НЕ СПАЗВАТЕ ЕДНО ОТ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ПРАВИЛА ПО ГОРЕ. - ПРИ ИЗПРАТЕНИ ПРАТКИ КЪМ НАС БЕЗ ДА БЪДЕ ЗАВЕДЕН РЕКЛАМАЦИОНЕН ИМЕЙЛ ФИРМАТА Е В ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ОТКАЖЕ ПРАТКАТА БЕЗ ДОРИ ДА Я ПРЕГЛЕДА.
- ФИРМАТА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА РАЗОПАКОВАНИ СТОКИ И ДРУГИ ТАКИВА В НЕТЪРГОВСКИ ВИД
- МОЛЯ РАЗОПАКОВАНИ СТОКИ БЕЗ ФАБРИЧНА ОПАКОВКА ДА НЕ БЪДАТ ВРЪЩАНИ КЪМ НАС, ПРАВИЛАТА ЗА ПРИЕМАНЕ НА РЕКЛАМАЦИЯ СА ОПИСАНИ ПО ГОРЕ.
ВЪРНАТИ ПАРИ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ПО БАНКОВ ПЪТ, КАТО ЗА ТОВА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДОСТАВЯТ КЪМ ФИРМАТА

- IBAN сметка на клиента

- Swiftkey на банката,която използва.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!